Gotvach.bg»Статии»Диети»Пийте сокове вместо диета

Пийте сокове вместо диета

Пийте сокове вместо диета

Вместо да се подлагате на жестоки диети, защо не опитате да стопите излишните килограми със зеленчукови сокове? ! Те са вълшебна формула за избавяне от паласките и тлъстинките.

Соковете от зеленчуци съдържат голямо количество витамин С и калий, извеждат шлаките от организма, имат много минателни вещества.

Ако решите да изпробвате отслабване със зеленчукови сокове, най-добре ще бъде, ако имате сокоизтисквачка под ръка. Сами приготвяйте соковете, не консумирайте купешките, тъй като те съдържат много сол и консерванти.

Пийте по две чаши на ден, на закуска и като следобедна закуска, например.

Ето най-лесните сокове:

Сок от кисело зеле - той извежда токсините от организма. Приготвя се от 100 грама пъпеш или меката част на портокала, добавят се 200 милилитра сок от кисело зеле и две супени лъжици портокалов сок.

Пийте сокове вместо диета

Киселото зеле освен всичко друго, е и полезен за здравето продукт. Премахма запека, стимулира изгарянето на мазнини.

Сок от моркови - той има пикочогонни свойства, а освен това и засища. Съдържа витамин А, който защитава кожата от стареене, фолиева киселина, която ускорява обмяната на веществата, което укрепва имунната система.

Сокът от моркови стопява мазнините. За целта 125 мл. морковен сок се смесва със 100 мл. ябълков сок и 30 мл. лимонов сок. Можете да разнообразите и с напитка от моркови и целина. 125 мл. морковен сок се смесва с 200 мл. сок от целина, посипва се с дренбонарязани листа от целина.

Сок от домати - той повишата жизнения тонус. Защитава и укрепва клетките на организма, забавя стареенето. Смесете 125 мл доматен сок, половин чаена лъжичка зехтин, щипка сол, мабко черен пипер и една капка сос "Табаско". Изстискайте сока на 100 гр. червени чушки и 200 грама краставици, добавете 100 мл. доматен сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest